Termékek:

icon10.png INGYENES SZÁLLÍTÁS


200.000 Ft feletti vásárlás esetén

Szállítási információk

Magyarországi szállítási lehetőségek és díjak:

 

1. Szállítás futárral

A megrendelt árut futárral küldjük el a rendelés során megadott szállítási címre. A fizetés történhet utánvéttel, a csomag átvételekor, vagy előre utalással (ebben az esetben átvételkor már nem kell fizetni). A szállítás költsége 2.490,- Ft, mely tartalmazza a csomagolással és a szállítással kapcsolatosan felmerülő összes költséget, amennyiben dobozolható termékeket rendelt. Ha a rendelés értéke eléri vagy meghaladja a 200.000,- forintot, a csomago(ka)t szállítási díj felszámítása nélkül szállítjuk.

 

2. GLS csomagponton történő átvétel

Csomagpontra kizárólag dobozba csomagolható termékeket szállítunk. Nagyobb zsák szerves táp, kis méretűre összetekerhető szórófejbekötő cső és mikrocső, nem nyeles szerszámok rendelhetők csomagpontra, ezeket tudjuk dobozban szállítani. Súlyhatár: 30 kg/csomag.

A rendelt áru a kiválasztott GLS csomagponton vehető át. A fizetés történhet utánvéttel, a csomag átvételekor, vagy előre utalással (ebben az esetben átvételkor már nem kell fizetni). A szállítás díja 1.790,- Ft, de 200.000,- Ft fölött ingyenes.

 

FONTOS:

Nem dobozolható méretű termékeket kizárólag házhoz szállítunk.