Termékek:

icon10.png INGYENES SZÁLLÍTÁS


200.000 Ft feletti vásárlás esetén

Indítsd be a kerted! Van már gyeptápod?

Itt a tavasz - keltsd életre a kerted!
Az erőtlen gyep alig várja, hogy újra tápanyaghoz jusson, ugye nem feledkezel meg róla? És mint ahogy az sem mindegy, mit eszünk, a pázsitnak is minőségi gyeptápra van szüksége a gyors és egészséges növekedéshez. Szerves gyeptrágyáink minden évszakban más összetétellel segítenek megőrizni a dús, üde zöld gyep erejét, egészségét.

 

Tavasszal a fűnek sok nitrogénre van szüksége, ez az elem teszi lehetővé a gyors növekedést. A tavaszi gyeptápok nitrogéntúlsúlyosak, mégpedig okosan megtervezett arányban tartalmaznak gyors ill. lassú lebomlású nitrogént. A szinte azonnali hatás és a tartós tápanyagellátás egyaránt garantált. Természetesen a tavasszal szükséges egyéb tápanyagokat is tartalmazzák a szerves gyeptápok, a megfelelő arányban.

Mit jelent az, hogy szerves? Nos, ezek nem műtrágyák. Kizárólag szerves eredetű anyagokat szárítanak és darálnak meg, majd keverik össze a legjobb arányban. A szerves gyeptápok nem mosódnak ki a talajból, könnyebben hozzáférhetők a növények számára, és nem utolsósorban környezetbarát tápanyagok.

A kisebb kertekre való dobozos és nagyobb gyepfelületekre készített zsákos kiszerelésű szerves gyeptrágyák is kaphatók.